Περιγραφή
Τύπου 70% Άσσος Μαλακός από μαλακό σιτάρι
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αλεύρι αρτοποιίας από μαλακά σιτάρια, απαλό
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
- Πολύ καλή συμπεριφορά στη διαδικασία παραγωγής
- Ιδανικό για όλες τις χρήσεις πρόσμιξης αλεύρων
- Ιδανικό για απλά ζυμωτήρια και ταχυζυμωτήρια
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Απορροφητικότητα | μεγάλη |
Διόγκωση | αρκετή |
Δύναμη | μέτρια δυνατό |
ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
- Εξοικονόμηση κόστους λόγω απορροφητικότητας
- Ευκολόπλαστη ζύμη (για άνοιγμα στο χέρι)
- Καλή κυψέλωση
- Ιδιαίτερο άρωμα τελικού προϊόντος
ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- Λευκό ψωμί
- Λευκό ψωμί φόρμας
- Ψωμάκια κάιζερ
- Λαγάνα
- Ψωμί γαλλικού τύπου
- Κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Κυπριακή πίτα
- Αραβική πίτα
- Πανίνι
- Πεϊνιρλί
- Σταφιδόψωμο